Acasă Social FOTO // Mobilizare la Guvern: Polițiști, surprinși cum sunt aduși cu autocarele

FOTO // Mobilizare la Guvern: Polițiști, surprinși cum sunt aduși cu autocarele

0

Desfășurare de forțe polițienești în preajma Casei Guvernului. Zeci de polițiști cau fost aduși cu autocarele pentru asigurarea ordinei publice cu cel puțin o oră înainte de protestul organizat de Maia Sandu și susținut de opoziție în Piața Marii Adunări Naționale. În spatele clădirii au fost observate mai multe autocare și zeci de polițiști desfășurați la fața locului. Sunt imaginile obișnuite deja atunci când au loc manifestații de protest în centrul capitalei, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md.

Poliția a anunțat măsuri speciale de asigurare a ordinii publice. Într-o conferință de presă, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției a prezentat principale acțiuni ale forțelor de ordine și a făcut apel protestatarilor să respecte legislația și măsurile de protecție anti-Covid.

În același timp, forțele de ordine anunță o atenție deosebită respectării normelor de protecție pandemice.

zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.