Acasă Politic Ion Chicu după ce Sandu i-a transmis că îl așteaptă la o...

Ion Chicu după ce Sandu i-a transmis că îl așteaptă la o întrevedere: „Nu am primit o invitație oficială”

0

Premierul Ion Chicu a declarat că așteaptă și o invitație oficială de la președintele ales, Maia Sandu, în vederea unei întrevederi, iar participarea sa la aceasta depinde de „subiectele discuției”. Reacția acestuia vine după ce Președintele ales a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că urmează să aibă o întrevedere cu premierul.

„Pentru invitația care a fost lansată intuiesc că este și o agendă a discuțiilor, de aceea totul depinde de ce o să fie subiectul discuției.
Nu am primit o invitație oficială, decât invitația publică de la conferința de astăzi, cred că urmează. Intuiesc că acum agenda ei este foarte încărcată, formează echipa. Eu am spus de fiecare dată că succesul în soluționarea problemelor constă în comunicare și colaborarea între instituțiile statului”, a spus premierul.

Reacția lui Chicu vine după ce Maia Sandu a precizat că intentionează să aibă o întâlnire cu premierul Ion Chicu.

„Pentru a afla care este situația reală în țară pentru că știu care este situația financiară, inclusiv din perspectivă politicii externe pe care intenționeaz să o promovez. O să lucrez pentru ca să aduc mai multă finanțare pentru Republica Moldova, dar pentru aceasta trebuie să știu care este situația reală. Intenționez să îi transmit lui Chicu și mesajele pe care le-am făcut publice în raport cu întreprinderea unor măsuri pentru a îmbunătăți situația creată de criza pandemică”, a declarat Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.