Acasă Istorii din spatele culisei Surse: Pompierul găsit mort în Chișinău ar fi fost bătut măr

Surse: Pompierul găsit mort în Chișinău ar fi fost bătut măr

1

Noi detalii în cazul angajatului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, care a fost găsit mort în centrul capitalei. Potrivit surselor Știri.md, bărbatul ar fi fost bătut măr și lăsat să moară într-o baltă de sânge.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, nu a confirmat sau infirmat cele spuse de sursele apropiate anchetei, dar ne-a spus că la examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. 

„În urma examinării de către medicul legist oasele scheletului erau întregi, fără fracturi. Inspectorii criminaliști urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului. Bărbatul a avut o traumă numai în regiunea nasului când a căzut jos și s-a lovit, în rest careva urme de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate”, a precizat Natalia Stati.

Ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a spus că în ziua când bărbatul a decedat, acesta se afla în serviciu.

„Circumstanțele se stabilesc. Încă nu este totul clar. Organele de drept investighează”, a comentat Liliana Pușcașu.

Amintim că  trupul neînsuflețit al pompierului în vârstă de 47 de ani a fost găsit în apropiere de Palatul Național din capitală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Lumea in timpul C 19 devine tot mai agresiva A aparut fenomenul HOMOhohiei. Probabil ca salvarea tuturor ar fi dreptul la autoaprare personala, a locuintei. familiei, amicilor etcc prin diverser metode legale – arme traumatice . buzdugane. bastoane, baloane cu gaze , etc chiar si patrupezi fideli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.