Acasă Social Vinerea neagră, la Ocnița. Un tată și-a găsit fiul de 25 de...

Vinerea neagră, la Ocnița. Un tată și-a găsit fiul de 25 de ani ucis în bătaie la poartă

1

Un bărbat a alertat poliția, după ce și-a găsit propriul fiu ucis cu bestialitate. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:50, în localitate Grinăuți-Raia, din raionul Ocnița.

Potrivit unor surse din cadrul poliției locale, este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani a cărui cadavru a fost găsit de către tatăl său în poarta propriei gospodării.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Ocnița, dar și un medic legist care au depistat pe suprfața cadavrului mai multe semne de moarte violentă cracteristice maltratării.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost ucis tânărul, dar și pentru a-i identifica pe făptași.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.