Acasă Social „Vestul sălbatic” la Ceadîr-Lunga. Interlop găsit îngropat în nisip până la nas

„Vestul sălbatic” la Ceadîr-Lunga. Interlop găsit îngropat în nisip până la nas

0

Un interlop din regiunea de sud a R.Moldova a fost găsit în această dimineață într-un șanț, îngropat în nisip. Descoperirea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:30, în orașul Ceadîr-Lunga, transmite Deschide.md

Potrivit informațiilor preliminare este vorba despre un bărbat cunoscut în lumea interlopă ca alias „Cucla”. Acesta a fost bătut cu bestialitate de către persoane necunoscute, iar ulterior aruncat într-un șanț. Făptașii au acoperit victima cu nisip și i-au lăsat doar nasul la suprafață.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru a-i se acorda ajutor medical, iar oamenii legii interprind toate măsurile de rigoare pentru identificarea făptașilor, dar și pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.