Acasă Social Atac tâlhăresc într-un sector de vile din Bălți. Trei inși cu măști...

Atac tâlhăresc într-un sector de vile din Bălți. Trei inși cu măști medicinale pe față au bătut și jefuit un bărbat

0

Trei inși sunt căutați de oamenii legii, după ce au dat buzna într-o casă, l-au bătut pe proprietar, i-au furat banii și au fugit într-o direcție necunoscută. Atacul tâlhăresc a avut loc în această seară, în jurul orei 21:15, într-un sector de vile din municipiul Bălți.

Victima, un bărbat în vârstă de 57 de ani, le-a spus polițiștilor că în locuința sa au dat buzna trei persoane care purtau măști medicinale pe față.

Bărbatul susține că cei trei oaspeți nepoftiți l-au bătut, iar după ce i-au furat o sumă de bani de aproximativ 1000 de lei au dat bir cu fugiții.

Oamenii legii, la ora actuală, interprind mai multe măsuri speciale de investigații pentru a stabili identitatea făptașilor, dar și locul aflări acestora pentru ca ulterior să fie reținuți.

Amintim că un caz similar a avut loc sâmbăta trecută în localitate Leușeni, din raionul Hîncești, unde un bărbat masacat a dat buzna în casa unei femei pe care a amenințat-o cu un pistol și i-ar fi sustras bani în sumă de 40 000 de ero, dar și jumătate de kilogram de aur.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.