Acasă Politic Renato Usatîi: Dodon vrea să mă aresteze în baza unui dosar intentat...

Renato Usatîi: Dodon vrea să mă aresteze în baza unui dosar intentat în Rusia

0

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, acuză Ministerul de Interne de intentarea mai multor dosare penale pe numele său, la indicația președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. În cadrul unei transmisiuni live, edilul de Bălți menționează că conducerea Serviciului Protecției Interne și Anticorupție (SPIA) sunt în așteptarea deciziei autorităților din Federația Rusă, care îl vor anunța în căutare pe teritoriul CSI în baza dosarului „Laundromat”. 

Mai mult, Usatîi spune că de fabricarea dosarelor împotriva sa se ocupă grupul secret din cadrul Serviciului Protecție Internă şi Anticorupție din care fac parte “șeful SPIA, Ion Mămăligă și Vadim Mînzărari, adjuncul acestuia”.

Acești polițiști de buzunar așteaptă ca eu să fiu anunțat în căutare pe teritoriul CSI din partea Rusiei, iar Ministerul rus de Interne așteaptă decizia maiorului Abramenco din cadrul Comitetului de Anchetă. Dacă voi fi anunțat în căutare, voi face public numele tututor celor implicați în acest proces de denigrarea mea”, a declarat el.

La finalul transmisiunii, Usatîi s-a adresat către Vadim Mînzărari, învinuindul de complicitate și inactivitate în traficul de droguri în perioada plahotniucistă.

Domnule Mînzărari, eu vă felicit, veți deveni o nouă vedetă a televiziunii, unde oamenii vor afla adevărul” .

Renato Usatîi, a fost ales primar al municipiului Bălți, la data de 20 octombrie 2019.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.