Acasă Social Caz șocant la Glodeni: O tânără și-a aruncat pruncul nou-născut în veceul...

Caz șocant la Glodeni: O tânără și-a aruncat pruncul nou-născut în veceul din curtea casei

0

Tragedie într-o localitate din raionul Glodeni. O tânără de 27 de ani și-a aruncat fătul în veceul din curtea casei la câteva minute după ce a născut.

Totul a avut loc la data de 6 aprilie curent la domiciliul tinerei din satul Cuhnești, raionul Glodeni, iar poliția a fost alertată astăzi de către reprezentanții spitalului unde s-a adresat ulterior tânăra, care se afla la evidență medicală perinatală cu sarcină în termen de naștere.

Potrivit ofițerului de presă al IP Glodeni, Eugenia Molceanov la data de 6 aprilie aflându-se la domiciliu, în jurul orei 03:30, tânăra a simțit scrurgerea apelor amiotice și a plecat la veceul din curte, unde a și survenit nașterea.

Din spusele ei, fătul era fără suflare și nu dădea semene de viață, iar aceasta l-a aruncat pe pruncul nou născut în veceul din ogradă. Seara, la data de 07.04.2020, s-a adresat la asistenta medicală a OMF Cuhnești, precum că a născut în Chișinău și la naștere pruncul a decedat”, a declarat Eugenia Molceanov.

La fața locului a fost trimisă grupa operativă care a depistat cadavrul bebelușului de gen femenin cu o greutate de 2,7-3kg, caracteristic sarcinei mature. Ulterior a fost remis la examinarea medico-legală, pentru stabilirea cauzei decesului.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal, iar în prezent se întreprind măsuri pentru stabilirea şi identificarea tuturor circumstanțelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.