Acasă Social Producătorii agricoli vor putea vinde, pe teritoriul orașelor Chișinău și Bălți, legumele...

Producătorii agricoli vor putea vinde, pe teritoriul orașelor Chișinău și Bălți, legumele crescute în seră

0

Comisia pentru Situații Excepționale a decis permiterea pe perioada de urgența în baza autorizației emisă de pretori a comerțului ambulant a produselor agricole proprii.

În cadrul unei conferințe de presă premierul Ion Chicu a specificat că există o mulțime de producători care din cauza piețelor închise nu-și pot comercializa produsele.

Astfel, a fost luată decizia să se permită comerțul ambulant, prin intermediul mijloacelor de transport, pentru vânzătorii care pot demonstra că sunt producători agricoli, pentru a-și desfășura activitatea în municipiul Chișinău, Bălți, în locurile stabilite de autoriățile publice locale cu respectarea normelor epidemiologice și sanitare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.