Acasă Social Fiica femeii înmormântată la Crocmaz fără prelevarea probelor pentru COVID-19 este infectată...

Fiica femeii înmormântată la Crocmaz fără prelevarea probelor pentru COVID-19 este infectată cu coronavirus

0

Fiica femeii din satul Crocmaz, Ștefan-Vodă, care a murit având simptome de COVID-19 și a fost înmormântată fără a-i fi prelevate probele pentru testul la coronavirus, este infectată cu COVID-19. Despre aceasta anunță pe pagina sa de Facebook un deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate.

Amintim că femeia de 79 de ani, a fost internată cu pneumonie bilaterală în spitalului raional din Ștefan Vodă. Pe 26 martie ea a fost trimisă acasă, pe motiv că spitalul se închide din cauza focarului de coronavirus. Pe 2 aprilie aceasta decedat a decedat.

Primarul de Crocmaz, Ion Veleșco, a declarat pentru DESCHIDE.MD că femeia avea simptome clare de coronavirus. Acesta cerut autorităților, inclusiv prin intermediul presei, să-i fie prelevate probe, însă timp de două zile nimeni nu a reacționat. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.