Acasă Justiţie DOC// Reniță a contestat ordonanța de refuz a urmăririi penale în cazul...

DOC// Reniță a contestat ordonanța de refuz a urmăririi penale în cazul ”kuliok”: Protagoniștii citați de judecătorie. Când va avea loc ședința

0

Deputatul Iurie Reniță anunță că a contestat ornonanța de refuz a urmăririi penale pe cazul ”kuliok”. Pe pagina sa de facebook, parlamentarul anunță că Dodon, Plahotniuc și Iaralov sunt citați la judecătoria Ciocana pe data de 5 octombrie, curent.

După ce Procuratura Anticorupție (la indicația Procuraturii Generale!) a emis Ordonanța de refuz a urmăririi penale în cazul faimosului „kuliok/sacoșa” a trebuit să mă adresez instanței de judecată pentru anularea deciziei respective. Astfel, „oaspeții de onoare” de la judecătoria Ciocana de pe 05.10.2020, ora 10:00, vor fi protagoniștii sacoșei mult prea buclucașe – Igor Nicolae(vici) DODON, Vladimir Gheorghe(vici) PLAHOTNIUC și Serghei IARALOV (în anexe rog să vedeți citația judecătoriei Ciocana, poza cu protagoniștii „kuliokului”, inclusiv cea cu îngrijoratul beneficiar-kuliokar, Igari Nikalaici), a scris deputatul.

Dodon, Plahotniuc și Iaralov la judecătoria CiocanaDupă ce Procuratura Anticorupție (la indicația Procuraturii…

Posted by Iurie Reniță on Sunday, September 27, 2020

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.