Acasă Politic Maia Sandu, despre demisia președintelui CSM: ”socialiștii pe ultima sută de metri...

Maia Sandu, despre demisia președintelui CSM: ”socialiștii pe ultima sută de metri nu vor putea să mai promoveze judecători corupți”

0

„Socialiștii pe ultima sută de metri nu vor putea să mai promoveze judecători corupți.” De această părere este lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu care a venit cu un comentariu după ce Anatol Pahopol și-a anunțat demisia din funcția de președinte interimar al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). 

„Socialiștii pe ultima sută de metri nu vor putea să mai promoveze judecători corupți. Iată această demisie cumva împiedică aceste numiri. Clar că deja l-au numit pe Vladislav Clima la șefia Curții de Apel Chișinău, la justiție diferite personaje, dar nu vor putea făcea aceasta în următoarele săptămânii”, a declarat Maia Sandu

În ceea ce privește selectarea celor cinci judecători noi la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), în contextul în care, unul dintre magistrați a participat la vânătoarea ilegală din Pădurea Domnească, lidera PAS a spus că asta e o dovadă la faptul că sistemul judecătoresc este corupt.

Menționăm că este vorba despre judecătorul Anatolie Minciună.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.