Acasă Politic Litvinenco despre demisia lui Pahopol de la CSM: ”I-a stricat planurile lui...

Litvinenco despre demisia lui Pahopol de la CSM: ”I-a stricat planurile lui Dodon”

0

După ce președintele CSM, Anatol Pahopol și-a anunțat demisia, reacțiile opoziției nu au întârziat să apară. Potrivit deputatului PAS, Sergiu Litvinenco, acest gest ”i-a stricat planurile lui Dodon, Lebedinschi și alții ca ei de a mai numi acum pe final de mandat în functii niște judecători dubioși, printre care și controversatul Pavliuc”.

Anatol Pahopol a demisionat din funcția de membru și președinte interimar al Consiliului Superior al Magistraturii. Ce înseamnă asta? Din câte se pare, i-a stricat planurile lui Dodon, Lebedinschi și alții ca ei de a mai numi acum pe final de mandat în functii niște judecători dubioși, printre care și controversatul Pavliuc. Dincolo de faptul că este discutabilă în general numirea de către Dodon a judecătorilor în perioada în care au loc alegeri prezidențiale, devine foarte clar că chiar și oamenii care îi erau loiali îl părăsesc. Adică și oamenii fideli lui Dodon își dau seama că șansele lui pentru un nou mandat sunt zero. Așa și o să fie!” a scris Litvinenco.

Amintim că Pahopol Anatol, președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, demisionează din funcție. Anunțul a fost făcut în timpul ședinței CSM din 22 septembrie 2020. Potrivit acestuia, este în imposibilitatea exercitării acestei funcții, după ce a fost criticat public pentru activitatea sa.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.