Acasă Politic PD și PSRM continuă să piardă oamenii în teritoriu. Mai mulți consilieri...

PD și PSRM continuă să piardă oamenii în teritoriu. Mai mulți consilieri aderă la Partidul „ȘOR”

0

Un grup de consilieri ai PSRM și PD din comuna Regina Maria, raionul Soroca, au anunțat că părăsesc formațiunile politice, motivând că acestea nu mai reprezintă interesele alegătorilor, și aderă la Partidul „ȘOR”, partidul care, deși este în opoziție, „a reușit să livreze cetățenilor rezultate concrete”, transmite SafeNews cu referire la nordnews.

Consilierul socialist Iurii Slutu susține, prin intermediul unei declarații, că PSRM s-a schimbat radical în ultima perioadă și nu mai reprezintă interesele cetățenilor.

În aceste condiții, eu ca și consilier local al Partidului Socialiștilor din comuna Regina Maria, nu mai văd posibilitatea să fac parte dintr-o echipă instabilă și fără viziune, susține Iurii Slutu, citat de un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

Și aleșii locali ai PD consideră că formațiunea s-a îndepărtat în totalitate de la problemele și așteptările oamenilor.

Încă de la înființarea sa, PD a fost formațiunea politică pe care ne puteam bizui. Am crezut că va rămâne pe același făgaș. De asta am candidat la alegerile locale pe listele acestei formațiuni. Din păcate, în ultimele luni, lucrurile s-au înrăutățit simțitor, susține Valentin Patraș în declarația sa.

Consilierii au anunțat că aderă la Partidul „ȘOR”, care a demonstrat că, deși este în opoziție, aceasta este singura formațiune politică în stare să livreze cetățenilor rezultate concrete.

Ieri, un grup de aleși locali ai PSRM din s. Naslavcea, raionul Ocnița, au anunțat că părăsesc formațiunea și aderă la Partidul „ȘOR”. În ultimele luni, 16 primari și zeci de consilieri locali ai părăsit PSRM și PD, aderând la Partidul „ȘOR”.
De menționat că și doi deputați ai PD, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, a decis, recent, să adere la Partidul „ȘOR”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.