Acasă Politic VIDEO// Candu: Voi ajung președinte și voi reseta tot sistemul statului

VIDEO// Candu: Voi ajung președinte și voi reseta tot sistemul statului

0

Liderul grupului parlamentar Pro-Moldova, Andrian Candu, se vede deja în calitate de președinte al țării și anunță ce schimbări va face când va ajunge la putere.

”Voi ajung președinte și voi reseta tot sistemul statului, ca să avem o a doua Repubică și să începem să dezvoltăm țara”, a declarat Candu.

”Eu cred în a doua șansă pentru Republica Moldova și ea nu trebuie pierdută. Noi nu mai avem timp. În 30 de ani de independență, ne-am dezvoltat greșit ca țară.

PRO MOLDOVA are curajul și determinarea pentru a schimba fundamental modul cum funcționează instituțiile, valorile și trebuie pus accent pe priorități – Educația, Sănătatea, Economia, Justiția. Fără acestea nu poți să construiești un stat”, a mai declarat acesta.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.