Acasă Politic După Litvinenco, un alt deputat PAS spune că Stoianoglo trebuie să plece:...

După Litvinenco, un alt deputat PAS spune că Stoianoglo trebuie să plece: ”Stoianoglo acționează ca membru al unui clan contra altui clan”

0

Stoianoglo acționează ca membru al unui clan contra altui clan. După Sergiu Litvinenco și deputatul PAS, Dumitru Alaiba, declară că procurorul general Alexandr Stoianoglo trebuie să-și dea demisia. Într-o postare pe o rețea de socializare, Alaiba menționează că Alexandr Stoianoglo nu acționează ca un procuror independent.

„Cam așa funcționează procuratura lui Stoianoglo, cum am văzut în aceste zile. Pînzari arestat ca să nu întrebăm cum a fost posibil Platon să fugă din țară. 
Arest pentru Damir ca să nu spunem că nu face chiar nimic în timp ce Platon scapă de urmărire penală. Orb la corupția lui Dodon în timp ce se rățoiește despre dosare pe Plahotniuc, pe când nu a mișcat un deget, nu a scos un cuvânt atunci, când Plahotniuc era o amenințare reală pentru o țară întreagă. Așa doi ani la rând Stoianoglo în acțiune. 
Este o strategie de comunicare primitivă, deloc sofisticată, dar eficientă. Un favor sau protecție lui Dodon sau Platon, după care imediat o petardă contra lui Plaha sau a oamenilor lui ca publicul să creadă că “totuși mai face câte ceva”. Nimic sofisticat. 
Ah, da. Și doi ani la rând te tot vaiți pe “moștenirea pe care ai primit-o”. Despre moștenire poți vorbi două luni, nu doi ani. 
Stoianoglo acționează ca membru al unui clan contra altui clan. El nu acționează ca un procuror independent. Avem doi ani în care ne-am convins. 
Eu vreau un procuror independent care să-i pocnească pe toți hoții la rând, fără discriminare. Justiția nu trebuie să fie parte dintr-o strategie politică, reglare de conturi sau schemă de-a hoților. Pentru asta Stoianoglo trebuie să plece”, a scris Alaiba.

Recent și deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, vine cu critici la adresa Procuraturii, menționând că instituția l-a lăsat pe Veaceslav Platon să fugă din țară.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.