Acasă Politic Nicu Popescu – adresare către Alexandr Stoianoglo: Veți recunoaște următorul președinte dacă...

Nicu Popescu – adresare către Alexandr Stoianoglo: Veți recunoaște următorul președinte dacă obține 50.4% din voturi?

0

Ex-ministrul Nicu Popescu, fruntaș al asociației “Cetățeni pentru Europa”, a venit cu o reacție la declarațiile lui Alexandr Stoianoglo, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova la funcția de Președinte, referitor la rezultatele referendumului republican constituțional din 20 octombrie curent, informează TRIBUNA.

„În contextul ultimei declarații a domnului Stoianoglo care pune la îndoială rezultatul referendumului, vreau să îi adresez o întrebare:

Stimate domnule Stoianoglo, cred că este important pentru toți să clarificăm regulile jocului. Ziceți ca nu puteți recunoaște rezultatul referendumului. Întrebarea mea este următoarea:

Veți recunoaște următorul președinte dacă aceste obține 50.4% din voturi? Câte procente trebuie să obțină următorul președinte ca dumneavoastră să recunoașteți rezultatul?”, a declarat politicianul.

Nicu Popescu și-a exprimat speranța “să avem cu toții un răspuns la aceste întrebări”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.