Acasă Politic Ambasadorul Moldovei în Israel, Alexandr Roitman, însoțește un cetățean la secția de...

Ambasadorul Moldovei în Israel, Alexandr Roitman, însoțește un cetățean la secția de votare

0

Un cetățean moldovean din Israel, Sergiu Ciubotaru, a beneficiat de sprijinul ambasadorului Republicii Moldova în Israel, Alexandr Roitman, care l-a condus personal la secția de votare. Anunțul a fost postat de Roitman pe pagina sa de Facebook.

Diplomatul a explicat că Sergiu Ciubotaru a ajuns la spital, iar unitatea medicală se află aproape de secțiile de votare.

„L-am întâmpinat și l-am însoțit la secția de vot!”, a precizat Roitman, evidențiind gestul de solidaritate și sprijin în procesul electoral.

Se pare că postarea diplomatului vine să sublinieze angajamentul ambasadei de a asista cetățenii moldoveni din diaspora în exercitarea dreptului la vot, facilitând participarea acestora la alegerile din țară, chiar și în circumstanțe mai dificile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.