Acasă Social Gheorghe Gonța părăsește postul N4 după ce a îndemnat la boicotarea referendumului;...

Gheorghe Gonța părăsește postul N4 după ce a îndemnat la boicotarea referendumului; administrația TV se disociază de comentariile sale

0

Gheorghe Gonța a anunțat că pleacă de la postul de televiziune N4, după ce a postat un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, în care îndemna la boicotarea referendumului. Pe 15 octombrie, el a afirmat că la referendum există două opțiuni: votul „NU” sau boicotarea scrutinului, o declarație care a stârnit controverse.

Imediat după postarea sa, conducerea N4 a emis un comunicat prin care s-a disociat de comentariile jurnalistului. Administrația a subliniat că poziția exprimată de Gonța nu reflectă opinia oficială a postului de televiziune.

Această situație a generat discuții ample în rândul publicului și al colegilor de breaslă, mulți exprimându-și îngrijorarea cu privire la implicările politice ale jurnaliștilor în perioada alegerilor.

Gonța, un jurnalist cunoscut pentru activitatea sa, a decis să își contureze propria direcție profesională în urma acestui incident.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.