Acasă Social A decedat mama ex-deputatului Violeta Ivanov, arestată pentru 20 de zile într-un...

A decedat mama ex-deputatului Violeta Ivanov, arestată pentru 20 de zile într-un dosar pentru presupusa îmbogățire ilicită

0

Mama ex-deputatei Violeta Ivanov, actualului vicepreședinte al Partidului „ȘOR” s-a stins din viață. Un anunț în acest sens a fost făcut de către reprezentanții formațiunii.

Echipa Partidului „ȘOR” transmite sincere condoleanțe doamnei Violeta Ivanov, în legătură cu decesul subit al mamei sale. Regretăm nespus cele întâmplate, mai ales în contextul în care Violeta Ivanov trece printr-o perioadă extrem de complicată, iar această veste tristă i-a provocat și mai multă durere. Suntem alături de ea și de întreaga sa familie, în aceste momente dificile, și le dorim putere să treacă peste această grea pierdere. Din păcate, nedreptatea ucide și suntem siguri că cei care se fac vinovați pentru injustiția la care este supusă în această perioadă Violeta Ivanov vor răspunde foarte curând”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a partidului.

Amintim că Violeta Ivanov, alături de alți 4 ex-deputați PCRM, a fost reținută la data de 2 februarie, fiind vizată într-un dosar penal de îmbogățire ilicită. Ulterior, la 4 februarie, Ivanov a primit mandat de arest pentru 20 de zile, fiind transportată în izolatorul CNA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.