Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat: „Maia Sandu poate duce la distrugerea țării –...

VIDEO // Vlad Filat: „Maia Sandu poate duce la distrugerea țării – Regret că am susținut-o”

0

Fostul prim-ministru Vlad Filat a exprimat critici dure la adresa președintelui Maia Sandu, declarând că greutatea fizică a acesteia nu ar trebui subestimată, deoarece „poate face foarte mult rău”, sugerând că acțiunile sale pot conduce la distrugerea țării. Filat a recunoscut că a susținut-o pe Maia Sandu atunci când a fost numită ministru al Educației și că un milion de moldoveni au votat pentru ea în alegerile prezidențiale de acum patru ani.

El a menționat că, deși își asumă o parte din responsabilitate pentru voturile primite de Sandu, acesta și-a exprimat regretul că, dacă ar fi cunoscut adevărata ei natură, nu ar fi acceptat o legătură personală cu ea și cu guvernul pe care îl reprezintă.

În încheiere, Filat a subliniat că nu a mai întâlnit un grad atât de mare de fățărnicie și minciună într-o singură persoană.

Precizăm că până la momentul publicării acestui material, nimeni din staful Maiei Sandu nu a venit cu o reacția la criticile aduse de fostul premier.

În alegerile anterioare, Vlad Filat și-a îndemnat public alegătorii, să voteze pentru actuala guvernare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.