Acasă Social FOTO // Renato Usatîi la Hîncești: Este timpul să resetăm statul și...

FOTO // Renato Usatîi la Hîncești: Este timpul să resetăm statul și să distrugem sistemul corupt creat în ultimii 33 de ani

0

Problemele cetățenilor Republicii Moldova vor fi soluționate atunci, când va exista o persoană responsabilă, un lider adevărat care va fi preocupat de treburile interne ale țării. Despre aceasta candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a discutat cu cetățenii din Hîncești.

„Voi crea un sistem în care vocea fiecărui cetățean va fi auzită și vom adopta o nouă Constituție, care să reflecte cu adevărat interesele și aspirațiile cetățenilor. Doar printr-o republică prezidențială puternică, putem asigura responsabilitatea directă și un sistem funcțional, în care interesele fiecărui cetățean să fie protejate”, a declarat Renato Usatîi.

La întâlnirea cu locuitorii din Hîncești, candidatul Partidului Nostru a discutat și despre majorarea pensiilor, dar și despre faptul că dictatura ordinii în interesul statului și dictatura responsabilității față de cetățeni sunt doi piloni de bază asupra cărora Renato Usatîi va insista în calitate de președinte și care reprezintă singura salvare pentru Republica Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.