Acasă Justiţie Comisia de evaluare a procurorilor modifică programul audierilor publice pentru săptămâna 9-11...

Comisia de evaluare a procurorilor modifică programul audierilor publice pentru săptămâna 9-11 octombrie

0

Comisia de evaluare a procurorilor a anunțat modificări în agenda audierilor publice programate pentru perioada 9-11 octombrie. Audierile procurorilor Ion Bunica și Octavian Lazarev au fost reprogramate pentru săptămâna următoare.

Pe 9 și 11 octombrie, vor fi audiați Vladislav Guțan și Victor Comerzan, candidați pentru funcțiile de membri ai Colegiului de disciplină și etică, subordonat Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). De asemenea, Valeriu Sîrbu, care aspiră la un loc în Colegiul pentru selecția și evaluarea procurorilor, va fi audiat pe 10 octombrie.

Audierile se vor desfășura la Institutul Național al Justiției și sunt deschise publicului. Reprezentanții societății civile, ai mass-media și cetățenii interesați pot participa, fiind necesară o notificare prealabilă adresată Secretariatului Comisiei la e-mailul [email protected], până marți, 8 octombrie, ora 14:00. În mesajul de notificare, trebuie specificate numele și prenumele participantului, precum și organizația reprezentată, dacă este cazul.

Pe durata audierilor, sunt interzise înregistrările video, fotografierea și transmisiunile în direct. Totuși, înregistrările video în limbile română și engleză vor fi disponibile ulterior pe site-ul și canalul de YouTube ale Comisiei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.