Acasă Social VIDEO // Captură semnificativă: 36.200 de euro și materiale electorale depistate în...

VIDEO // Captură semnificativă: 36.200 de euro și materiale electorale depistate în mașina unui activist din Chișinău

0

În weekend, polițiștii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) au realizat o operațiune de succes bazată pe informații primite de la o sursă dintr-o grupare criminală. Aceștia au oprit un autoturism Audi, condus de un bărbat de 26 de ani, care avea alături un tânăr pasager, amândoi originari din Chișinău.

Cu această ocazie, forțele de ordine au descoperit 13 cutii conținând pliante electorale, ce promovau un „bloc politic” și erau inscripționate cu fotografia liderului unei organizații criminale.

Surpriza a venit odată cu predarea de către pasager a 724 de bancnote de 50 de euro, totalizând suma de 36.200 de euro. Poliția a confirmat că proveniența banilor nu a fost justificată de către cei doi bărbați.

Atât șoferul, cât și pasagerul au fost escortați la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru cercetări suplimentare. Mijlocul de transport, împreună cu materialele informative și sumele de bani, au fost ridicate și sigilate, urmând a fi păstrate până la adoptarea unei decizii legale.

Investigația continuă, iar autoritățile analizează posibile conexiuni cu activități ilegale în contextul electoral.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.