Acasă Politic Reprezentant MAN: „Recunoaștem nemulțumirile cetățenilor față de guvernare, dar dezamăgirea nu trebuie...

Reprezentant MAN: „Recunoaștem nemulțumirile cetățenilor față de guvernare, dar dezamăgirea nu trebuie să ne transforme în indiferenți”

0

Reprezentantul Partidului Mișcarea Alternativa Națională (MAN), Victor Pruteanu, a participat la dezbaterile electorale organizate de Radio Chișinău, discutând despre campania pentru referendumul de integrare în Uniunea Europeană, programat pentru 20 octombrie, informează TRIBUNA. 

În cadrul dezbaterilor, el a subliniat angajamentul MAN față de dezvoltarea Chișinăului și a Republicii Moldova.

„MAN este o echipă de profesioniști care demonstrează deja ani la rând în Chișinău că lucrurile pot fi făcute aici acasă. Municipiul Chișinău a început să se dezvolte enorm, și am realizat mii de proiecte inclusiv beneficiind de sprijinul Uniunii Europene. De la crearea Partidului, am declarat că integrarea europeană trebuie să devină idee națională. Integrarea Europeană nu aparține unei persoane și nu aparține unui partid anume, dar aparține poporului Republicii Moldova. Știm că mulți sunt nemulțumiți de modul în care este guvernată țara, dar dezamăgirea nu trebuie să ne lase indiferenți. Trebuie să continuăm să schimbăm lucrurile. Lucrurile mari pot fi valorificate și extinse la nivel național cu susținerea UE”, a declarat politicianul.

Referitor la modelul economic european, el a evidențiat realizările din Chișinău: „Doar în ultimii ani, prin diverse colaborări, în Chișinău au fost atrase investiții în valoare de peste 3 miliarde de lei, realizându-se ample proiecte în domenii precum drumuri, apă și canalizare, eficiență energetică și managementul deșeurilor”. Au fost modernizate drumurile și infrastructura educațională, a început implementarea proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, care a îmbunătățit gestionarea deșeurilor.

„Împreună cu partenerii naționali și internaționali, am demonstrat că putem schimba lucrurile în bine, chiar și în cele mai dificile circumstanțe”, a menționat Victor Pruteanu, subliniind realizările în domeniul social, cum ar fi Centrul municipal de zi pentru copiii cu boli rare și autism „Fluturele albastru” și cele 10 Centre de zi pentru copii și familii.

Partidul Mișcarea Alternativa Națională continuă să susțină integrarea europeană ca o oportunitate crucială pentru dezvoltarea sustenabilă a Republicii Moldova și îndeamnă cetățenii să participe activ la referendumul din 20 octombrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.