Acasă Politic Maia Sandu și-a încheiat vizita electorală în Italia: Vrem să construim în...

Maia Sandu și-a încheiat vizita electorală în Italia: Vrem să construim în Moldova o viață bună pentru toți

0

Candidatul PAS la funcția de președinte, Maia Sandu, și-a încheiat vizitele cu electoratul din Italia. Aflată la o întâlnire cu moldovenii din Brescia, Maia Sandu a declarat că își dorește să construiască în Moldova o viață bună pentru toți, scrie newtv.md.

„Mi-am încheiat vizita în Italia cu oameni atât de primitori la Brescia! Suntem o țară, suntem un neam, indiferent unde ne aflăm.

La întâlnirile din Italia au venit atât de mulți moldoveni nu doar pentru a avea discuții despre campanie cu mine, ci pentru că dorul de casă este ceea ce unește toată diaspora.

Moldovenii au plecat în căutarea unui trai mai bun. Anume aceasta vrem să construim în Moldova – o viață bună pentru toți. Împreună! Acum avem o șansă istorică – să facem așa încât Moldova, casa noastră, să fie parte a lumii libere, europene, unde nu există hotare și familiile trăiesc împreună”, a menționat Maia Sandu.

Amintim că Maia Sandu s-a aflat în Italia trei zile, din 27 până în 29 septembrie, s-a întâlnit cu electoratul și a prezentat „Planul pentru Moldova”. În această perioadă, candidatul la funcția de șef de stat a mers în Milano, Torino, Parma, Bologna, Padova, Verona, Brescia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.