Acasă Politic Deși susține aderarea, Vasile Costiuc crede că referendumul este o capcană politică

Deși susține aderarea, Vasile Costiuc crede că referendumul este o capcană politică

0

Deși susține aderarea, Vasile Costiuc, liderul partidului „Democrația Acasă” a subliniat că referendumul reprezintă o capcană politică orchestrată de PAS.

În cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu”, Vasile Costiuc și-a exprimat poziția privind referendumul pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, scrie tv8.md.

Costiuc a menționat că partidul său a fost mereu pentru unirea cu România și pentru întregirea națională, motiv pentru care au desfășurat numeroase campanii în acest sens. În ciuda acestui fapt, el a declarat că va vota „Da” la referendum, dar a atras atenția asupra condițiilor precare din localitățile moldovenești. Un exemplu elocvent, după el, este comuna Vasilcău, unde locuitorii nu au acces la un medic sau la un sistem de apeduct.

„Suntem puși să demonstrăm societății că suntem într-un fel. Noi am fost pentru unire cu România, pentru întregire națională, am făcut campanii, acum vom vota «Da» pentru UE. Este o capcană politică pusă de PAS”, a declarat Costiuc.

Citește mai departe pe tv8.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.