Acasă Alegeri 2020 Deputat despre termenul de 24 decembrie, până când Dodon spune că va...

Deputat despre termenul de 24 decembrie, până când Dodon spune că va sta în funcţie: ”O invenție”

0

Termenul de 24 decembrie, până când Igor Dodon a declarat că v-a sta în funcţie, „cu toate atribuţiile”, este o invenţie. De această părere este vicepreședintele Platformei DA, deputatul Igor Munteanu, care declară că transferul de putere poate avea loc imediat după ce Curtea Constituţională validează alegerile, iar asta ar putea avea loc mult mai curând decât 24 decembrie.

Am văzut data de 24 decembrie pe care şi-a stabilit-o singur Igor Dodon. Transferul de putere poate avea loc din momentul în care CEC transmite datele către Curtea Constituţională, iar Curtea Constituţională validează rezultatele alegerilor. Până la sfârşitul lunii noiembrie ar putea fi validate alegerile. Fără niciun fel de 24 decembrie, astea sunt nişte invenţii”, a declarat el.

De asemenea, deputatul Igor Grosu declară că PAS îndeamnă „deja fostul preşedinte să asigure o tranziţie calmă”.

Noi nu avem luxul să pierdem încă vreo 45 de zile”, spune Grosu.

TVR Moldova

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.