Acasă Istorii din spatele culisei Robu, în Parlament: Membrii Partidului ȘOR primeau 100.000 de euro lunar

Robu, în Parlament: Membrii Partidului ȘOR primeau 100.000 de euro lunar

0

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, afirmă că Partidul „ȘOR” a plătit 260.000 de dolari pentru a-i aduce pe interpreții ruși Filip Kirkorov și Morgenshtern la concertul din PMAN, care urma să aibă loc în luna iunie curent.

De asemenea, procurorul a mai spus că membrii partidului primeau lunar suma de 100.000 de euro.

„În cadrul cauzei penale sunt probe care indică asupra faptului că Partidul „ȘOR” a efectuat plăți către interpreții Filip Kirkorov și Morgenshtern, în sumă de 260.000 de dolari, pentru organizarea concertului care urma să aibă loc în iunie 2022.
Prin urmare, deși concertul nu a avut loc, onorariile achitate nu au fost restituite.
Totodată, pentru transportarea participanților la manifestațiile din PMAN, partidul a achitat peste 3 milioane de lei. În același timp, rezultă că Partidul „ȘOR” lunar achită membrilor săi de partid suma de 100.000 de euro. Pentru semestrul întâi 2022 au fost efectuate plăți de 600.000 de lei.
Cheltuielile suportate de partid, peste 20 de milioane de lei, depășesc substanțial suma indicată în raport.
Actualmente, Procuratura a administrat suficiente probe care dovedesc că Marina Tauber a săvârșit infracțiunea prevăzută în articolul 181, indice 2, exprimată prin falsificarea raportului financiar pentru primul semestru, cu intenția de a ascunde volumul de mijloace utilizate și al unor fonduri nedeclarate”, a declarat Robu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.