Acasă Politic Preşedintele Igor Dodon, 20 de deputaţi au fost vizate în controalele iniţiate...

Preşedintele Igor Dodon, 20 de deputaţi au fost vizate în controalele iniţiate de ANI

0

Preşedintele Igor Dodon, 20 de deputaţi şi alte persoane cu demnitate publică au fost vizate în controalele iniţiate de Autoritatea Naţională de Integritate în prima jumătate a anului curent.

Faţă de aceştia încă nu a fost finalizată procedura de verificare şi nu există un act de constatare a încălcărilor.

Potrivit ANI, în cele mai multe cazuri, au fost iniţiate controale faţă de parlamentari pentru verificarea averii.

Controale au fost iniţiate şi faţă de un secretar de stat, un membru al Consiliului Magistraturii, 14 procurori, cinci judecători, patru președinți de raioane, trei vicepreședinți, 23 primari şi un viceprimar.

Totodată, în atenția inspectorilor de integritate au fost și alte persoane în funcții publice -19 funcționari publici, 31 funcționari cu statut special, 40 de consilieri locali, 32 de conducători ai instituțiilor publice, 1 director adjunct al unei instituții publice, 1 membru al Consiliul Observator al IPNA Teleradio – Moldova.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.