Acasă Politic Voronin// pentru a scoate țara din „mocirlă”, ar trebui să se...

Voronin// pentru a scoate țara din „mocirlă”, ar trebui să se repete scenariul din 2001

0

„Actualul Parlament este o catastrofă națională”. Este declarația ex-președintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin.

Potrivit lui, pentru a scoate țara din „mocirlă”, ar trebui să se repete scenariul din 2001, atunci când Partidul Comuniștilor (PCRM) a venit la guvernare cu 71 de mandate în Legislativ.

„Ăsta nu e Parlament, e bătaie de joc. Catastrofă. Nu ai ce discuta. Numai transfugi, numai scandaluri și mituiri. Chiar e catastrofă națională. Nici nu poți să spui ce e aceasta.

Nici bazar nu poți să-i spui. Acolo tot sunt reguli”, a declarat Voronin la emisiunea „Politica” de la TV8, solicitat să pună note celor din putere și celor din opoziție.

agora.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.