Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Andrei Năstase, despre atacurile lui Igor Dodon la adresa diasporei:...

VIDEO // Andrei Năstase, despre atacurile lui Igor Dodon la adresa diasporei: Este nesimţit să ataci o parte din propria populaţie

0

Liderul platformei DA, Andrei Năstase susţine că Igor Dodon trebuie sancţionat şi pentru faptul că a atacat diaspora în urma primului tur de scrutin. Declarațiile au fost făcute într-un live pe pagina sa de Facebook.

„Este nesimţit să ataci o bună parte a populaţiei Republicii Moldova. Igor Dodon i-a atacat pe cei care au livrat şi până la 22% din PIB. Am văzut diferite mesaje, unele plângăcioase despre atacurile lui Igor Dodon. Nu trebuie să ne plângem, trebuie să ne mobilizăm pe 15 noiembrie masiv atât în ţară cât şi peste hotare pentru a-l sancţiona pe Dodon”.

Amintim că liderul PPDA, Andrei Năstase şi-a anunţat sprijinul necondiţionat pentru Maia Sandu în turul doi al scrutinului prezidenţial.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.