Acasă Justiţie Nadejda Toma a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Curții Supreme...

Nadejda Toma a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Curții Supreme de Justiție și președinte al Colegiului penal al CSJ

1

Nadejda Toma a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Curții Supreme de Justiție și președinte al Colegiului penal al CSJ. Hotărârea a fost pronunțată cu puțin timp în urmă în cadrul ședinței Consiliului Superior al Magistraturii.

Consiliul Superior al Magistraturii nu a putut decide cine va ocupa funcția de președinte al Curții Supreme de Justiție. Mai exact, niciun candidat nu a întrunit numărul suficient de voturi. În acest sens, s-a votat organizarea unui nou concurs pentru suplinirea funcției vacante.

La concurs au participat judecătorii Liliana Catan și Anatolie Țurcan.

După pronunțarea deciziei de organizare a unui nou concurs, Liliana Catan a declarat că nu va participa la acesta.

Președintele interimar al CSM, Anatol Pahopol, a anunțat că dosarele pentru următorul concurs vor putea fi depuse în decurs de 20 de zile de la publicarea anunțului în „Monitorul Oficial”.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.