Acasă Politic Chirtoacă: Dodon și Rusia s-au apucat de fraudarea alegerilor prezidențiale

Chirtoacă: Dodon și Rusia s-au apucat de fraudarea alegerilor prezidențiale

0

„Dodon și Rusia s-au apucat de fraudarea alegerilor prezidențiale”, susține ex-primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă. Declarația vine în legătură cu apariția în presă a informațiilor privind deschiderea de noi secții de votare în Rusia.

Astfel, organizația „Centrul Moldovenesc” din Kostroma solicită deschiderea în oraș a 3 secții de votare pentru a asigura dreptul la vot, inclusiv, pentru moldovenii din Yaroslavl și Ivanovo.

„Atunci când apar solicitari de a deschide noi secții de votare în orașe din Rusia, unde au votat zeci sau cel mult sute de persoane, este evident că se pregătește o fraudă”, a mai scris Chirtoacă pe o rețea de socializare.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.