Acasă Politic Anatol Șalaru: Pobeda lui Șor vrea să preia puterea în Republica Moldova

Anatol Șalaru: Pobeda lui Șor vrea să preia puterea în Republica Moldova

0

Blocul politic „Victorie/Pobeda”, lansat în weekend-ul precedent la Moscova de către Ilan Șor are scopul de a prelua puterea în Republica Moldova și de a transforma statul nostru „într-o enclavă rusească”. Declarațiile au fost făcute de fostul ministrul Apărării, Anatol Șalaru.

„La Moscova a avut loc congresul „lepădăturilor” proruse, care au constituit așa-zisa mișcare de opoziție „Pobeda”. Această mișcare, condusă de Șor, vrea să preia puterea în Republica Moldova și să o transforme într-o enclavă rusească. Evghenia Guțul a vorbit despre marea amenințare la adresa lumii ruse din Republica Moldova – căsătoriile gay. După care în scenă au fost invitați doi reprezentanți notorii ai LGBT – cântăreții Kirkorov și Bascov, mari prieteni ai lui Dodon”, a punctat Anatol Șalaru, scrie ziarulnational.md.  

De asemenea, potrivit fostului ministru, Republica Moldova este „o țintă a Federației Ruse” și „pericolul este foarte mare”. Acesta afirmă că este nevoie de consolidarea tuturor forțelor proeuropene pentru a rezista. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.