Acasă Politic Numiri la Guvern! CNAS are un nou director general adjunct

Numiri la Guvern! CNAS are un nou director general adjunct

0

Cabinetul de miniștri a aprobat patru numiri în funcție în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.

Începând cu 10 iulie 2020, Tatiana Popa va fi directoarea generală adjunctă a Casei Naționale de Asigurări Sociale. Din 2006 şi până în prezent aceasta a activat în calitate de vicepreşedintă a CNAS. De menționat că are o experiență de 27 de ani în domeniul asgiruărior sociale.

Au promovat concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere de nivel superior și Elena Oleinic, care a fost numită în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții, și Mihail Casapu, numit în funcția de director general adjunct al Agenției Proprietății Publice. Cei doi, de asemenea vor prelua noile responsabilități începând cu 10 iulie.

Un nou secretar de stat va avea și Ministerul Economiei și Infrastructură. Lilia Palii a dedicat 10 ani activității în cadrul ministerului. Are o experiență bogată în diplomație economică, vorbește fluent engleza, franceza și rusa. Aceasta a deținut funcția de secretar general al Guvernului Filip.

realitatea.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.