Acasă Social Poliţistul din Căuşeni, care s-a ales cu o anchetă de serviciu după...

Poliţistul din Căuşeni, care s-a ales cu o anchetă de serviciu după ce a fost implicat într-o bătaie săptămâna trecută, NU a fost suspendat din funcţie

0

Poliţistul din Căuşeni, care s-a ales cu o anchetă de serviciu după ce a fost implicat într-o bătaie săptămâna trecută, NU a fost suspendat din funcţie şi continuă să activeze pe perioada investigaţiilor.

Informaţia a fost oferită pentru Publika TV de către ofiţerul de presă al Serviciului Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI, Lidia Sanduleac, transmite SfeNews.md

Ancheta internă pe numele omului legii a fost deschisă iniţial de IGP, dar a fost preluată ulterior de SPIA. 

Săptămâna trecută, angajatul Inspectoratului de Poliţie Căuşeni ar fi încercat să intre cu maşina într-un grup de tineri.

Incidentul s-a produs la terasa unei benzinării din oraş. Întreaga scenă a fost filmată de către martori, care susţin că omul legii ar fi fost beat la volan. Mai mult, poliţistul ar fi agresat verbal petrecăreţii şi chiar a sărit la bătaie la unul dintre ei.

În luna mai, un alt poliţist a fost implicat într-un incident aproape similar. Este vorba de un angajat la IP Ciocana din Chişinău, care fiind vizibil în stare de ebrietate a provocat o ceartă în curtea unui bloc de locuinţe.

Omul legii a refuzat să treacă alcooltestul. El a fost dat afară din poliţie după ce postul nostru de televiziune a mediatizat cazul.

publika.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.