Acasă Justiţie PG confirmă recepționarea cererii privind intimidarea deputatului Ștefan Gațcan

PG confirmă recepționarea cererii privind intimidarea deputatului Ștefan Gațcan

0

Procuratura Generală a confirmat recepționarea plângerii semnate de către deputatul Ștefan Gațcan, în care acesta îi reclamă pe deputații socialiști că l-au impus să renunțe la mandat. Informația a fost confirmată de șefa serviciului de presă a Procuraturii Generale, Maria Vieru, pentru Anticorupție.md.

Funcționara a precizat că procurorii urmează să verifice declarațiile lui Gațcan, după care vor decide în privința pornirii unui dosar penal.

Totodată, Maria Vieru nu a confirmat recepționarea unei plângeri din partea șefului fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, privind pretinsa corupere a lui Ștefan Gațcan de către deputații grupului Pro Moldova.

Deputatul Ștefan Gațcan a depus, în dimineața zilei de ieri, o plângere la Procuratura Generală în care reclamă hărțuirea, intimidarea și șantajul la care a fost supus la 30 iunie din partea unui grup de deputați PSRM.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.