Acasă Politic VIDEO// Un nou mesaj al lui Gațcan, făcut public de socialiști: Benevol...

VIDEO// Un nou mesaj al lui Gațcan, făcut public de socialiști: Benevol am renunțat la mandatul de deputat

0

Deputații socialiști au publicat în această seară un nou mesaj video din partea lui Ștefan Gațcan în care parlamentarul anunță că nu este sechestrat și a renunțat benevol la mandat.

Acest mesaj a fost prezentat de mai mulți deputați socialiști care participă în această seară la diverse emisiuni.

Stimați deputați, dragi colegi, prieteni, rude. Vreau să fac unele precizări. Sunt bine. Benevol am renunțat la mandatul de deputat. Nu am fost și nu sunt sechestrat. Sunt într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională. Rog din suflet. Nu tensionați oamenii din jur”, a declarat el.

Socialistul Vlad Bătrîncea a declarat în cadrul emisiunii „InProfunzime” de la ProTV că mesajul i-a fost expediat de către liderul fracțiunii parlamentare a PSRM, Cornel Furculiță. Totuși, primul care a publicat mesajul video pe canalul său de Telegram a fost deputatul PSRM Bogdan Țîrdea. Secvența a fost redirecționată de pe canalul președintelui Igor Dodon.

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan a publicat ieri un video pe pagina sa de Facebook în care, din mijlocul unei vii, îmbrăcat la costum, afirma că nu este sechestrat, că este bine și se află în siguranță. Se întâmpla chiar în timp ce deputații „Pro Moldova” încearcă să pătrundă în Președinție unde, susțineau ei, s-ar fi aflat deputatul Gațcan. În imaginile video publicate de Gațcan acesta era filmat de o altă persoană.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.