Acasă Politic FOTO// Mașina lui Ștefan Gațcan nu se mai află în parcarea Parlamentului

FOTO// Mașina lui Ștefan Gațcan nu se mai află în parcarea Parlamentului

0

Mașina lui Ștefan Gațcan nu se mai află în parcarea Parlamentului. Imagini care confirmă lipsa acesteia au fost făcute publice de către deputatul PAS, Dumitru Alaiba.

„Mașina peste noapte a dispărut. Probabil, când rogi pe cineva să îți ia mașina din parcare, el o face în plină noapte. Mă miră că a reușit să transmită cheia cuiva în atâta grabă”, a scris pe Facebook deputatul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Dumitru Alaiba. 

Menționăm că Ștefan Gațcan a venit ieri cu un mesaj video dintr-o vie în care a declarat că este bine și că are nevoie de reablitare. Afirmațiile au venit după ce deputații „Pro Moldova” l-au căutat mai multe ore, declarând că acesta este secretat și amenințat de către socialiști. 

FOTO | Mașina lui Ștefan Gațcan nu se mai află în parcarea Parlamentului

Ieri seara, după ce Ștefan Gațcan a postat înregistrarea video, automobilul acestuia se afla în parcarea Parlamentului. 

FOTO | Mașina lui Ștefan Gațcan nu se mai află în parcarea Parlamentului

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.