Acasă Politic Corneliu Furculiță sesizează Procuratura: „Am depus un denunț în care am informat...

Corneliu Furculiță sesizează Procuratura: „Am depus un denunț în care am informat despre coruperea deputatului Gațcan”

0

Deputatul PSRM, Corneliu Furculiță a depus la procuratură un denunț, în care a informat despre coruperea deputatului Ștefan Gațcan. Despre aceasta a anunțat deputatul într-o postare pe pagina sa de facebook, câteva clipe în urmă

„Am depus la procuratură un denunț, în care am informat despre coruperea deputatului Ștefan Gațcan. În denunț am notat și alte cazuri de tentativă de corupere a unor deputați din fracțiunea PSRM. La sugestia procurorilor, pentru a păstra secretul anchetei, conținutul denunțului deocamdată nu poate fi făcut public. Sper, la fel ca și întregul popor, că oamenii legii vor trage la răspundere atât pe cei care cumpără deputații cu milioane de dolari, cât și pe alesul care și-a vândut mandatul. Repet, Ștefan Gațcan trebuie să renunțe la mandatul de deputat, obținut prin munca și efortul echipei PSRM”, a scris Furculiță pe o rețea de socializare.

În dimineața zilei de marți, 30 iunie, Ștefan Gațcan a anunțat că își depune mandatul de deputat din fracțiunea PSRM și aderă la Grupul Pro Moldova.

Gatcan susține că decizia de a pleca îi aparține lui și nu a fost influențată de cineva.

Pro Moldova au negat acuzațiile precum că i-ar fi oferit bani și l-au salutat în echipă afirmând că au nevoie de oameni competenți.

În timpul zilei mai multe persoane, printre care și deputați socialiști, au ieșit la protest în fața clinicii private care aparține deputatului Ștefan Gațcan. Oamenii au protestat împotriva plecării lui Gațcan din fracțiunea Partidului Socialiștilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.