Acasă Politic DOC// Fracțiunea Platforma DA a solicitat audierea Procurorului General în plenul Parlamentului

DOC// Fracțiunea Platforma DA a solicitat audierea Procurorului General în plenul Parlamentului

0

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari, informează că împreună cu colegii din fracțiunea parlamentară Platforma DA solicită audierea procurorului general, Alexandr Stoianoglo, în plenul Parlamentului, pentru a prezenta informații actualizate pe marginea unor dosare de rezonanță. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de către Slusari pe pagina sa de Facebook.

La moment, practic nu cunoaștem nimic despre mersul anchetei pe concesionarea Aeroportului, privatizării și concesionări ilicite în 2018-2019, cazul Bahames, Metalferos, răpirea profesorilor turci, uzurparea puterii, interceptările telefonice. Nici în dosarul furtul miliardelor din sistemul bancar în ultima perioada nu vedem mișcări, a scris Slusari, pe Facebook.

DOC | Fracțiunea Platforma DA a solicitat audiere Procurorului General în plenul Parlamentului
DOC | Fracțiunea Platforma DA a solicitat audiere Procurorului General în plenul Parlamentului

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.