Acasă Politic Ion Ceban spune dacă are ambiții prezidențiale și dacă va candida sau...

Ion Ceban spune dacă are ambiții prezidențiale și dacă va candida sau nu la un nou mandat de primar al Chișinăului

0

Primarul capitalei, Ion Ceban spune că nu are nicio ambiție de a candida la alegerile prezidențiale din 2024 și spune că are „un contract cu orășenii” pe care nu-l poate încălca. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu am nicio ambiţie în cursa prezidenţială. Nu mă interesează asta. Oamenii m-au ales să lucrez pentru binele oraşului. Am un contract cu orăşenii”, a spus Ion Ceban după ce a fost întrebat de posibilitatea de a participa la alegerile prezidențiale.

La fel ca și fostul șef al său, Igor Dodon, edilul capitalei spune că încă nu a luat o decizie privind eventuala participare sa la localele din 2023. 

„Vom lua o decizie împreună. Dacă vor dori cetățenii, vom decide împreună cu familia, cu echipa”, a încheiat Ion Ceban.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.