Acasă Social 168 de persoane sunt în STARE GRAVĂ. Informații de ULTIMĂ ORĂ despre...

168 de persoane sunt în STARE GRAVĂ. Informații de ULTIMĂ ORĂ despre răspândirea coronavirusului în RM

0

Numărul pacienților decedați din cauza COVID-19 se ridică la 33 în R. Moldova, după ce noaptea trecută au mai decedat două persoane.

Totodată, 168 de persoane internate în spitalele din republică cu diagnosticul de COVID-19 sunt în stare gravă, iar altele 471 au o stare a sănătății de gravitate medie.

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a raportat în această dimineață că 107 persoane au fost deja tratate de noul coronavirus.

În total, în R. Moldova au fost efectuate până acum peste 7,8 mii de teste pentru COVID-19, iar 1 662 au ieșit pozitive.

Adrian Belîi, șeful Departamentului ATI de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, a declarat că în această instituție sunt internați, pe moment, 68 de persoane cu COVID-19, dintre care 44 se află în stare gravă, șapte – conectați la ventilare pulmonară artificială, trei au nevoie și de hemodializă, iar 22 de persoane sunt dependente de oxigen.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.