Acasă Social APP are un nou director: Cine a ocupat fotoliul lui Eugen Cozonac

APP are un nou director: Cine a ocupat fotoliul lui Eugen Cozonac

0

Agenția Proprietății Publice are un nou director – Alexandru Musteață. Asta după ce Guvernul a aprobat, în ședința de astăzi, demisia lui Eugeniu Cozonac în baza cererii depuse.

„Domnul Cozonac nu va pleca departe, va fi alături. Dumnealui este un specialist în dezvoltarea bussines-ului și cred că vom continua să lucrăm împreună”, a punctat prim-ministra Natalia Gavrilița, transmite SafeNews.md cu referire la replicamedia.md.

În context, începând de mâine, 17 noiembrie, funcția de director general al APP va fi preluată de Alexandru Musteață.

Alexandru Musteață are o experiență managerială și profesională de peste 20 de ani în domeniul securității economice, consultanță financiară, fiscală și managementul riscului. A activat în funcții de conducere în companii private și de stat, fiind responsabil de eficientizarea proceselor operaționale, comerciale și logistice.

Alexandru Musteață are studii militare, fiind decorat cu ordinul Serviciul Patriei.

Prim-ministra Natalia Gavrilița a menționat că noua conducere a APP nu este rudă cu Alexandru Musteață – șeful SIS.

Amintim că, Eugeniu Cozonac a fost numit șef la APP la 25 august 2021.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.