Acasă Comunicate de presă 1500 euro și 4000 lei pentru un permis de conducere. Afaceristul a...

1500 euro și 4000 lei pentru un permis de conducere. Afaceristul a ajuns pe mâna ofițerilor CNA și a procurorilor anticorupție

0

Un bărbat din Dubăsari a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis să ajute unui alt bărbat să obțină permis de conducere, fără a susține examenele.

Potrivit materialelor cauzei, suspectul ar fi susținut că are influență asupra membrilor comisiei de examinare din cadrul Secției de Calificare a Conducătorilor Auto din or. Criuleni și ar fi pretins mijloace financiare în sumă de 1500 euro și 4000 lei de la denunțător, pentru a influența aprecierea cu calificativul „admis” la probele examenului teoretic și practic.

În urma măsurilor speciale de investigație, suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și se află în izolatorul CNA.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 2000 la 3000 unităţi convenţionale sau până la 5 ani de închisoare.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată. Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală în acest caz.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.