Acasă Extern Zelenski, după întrevederea cu Blinken și Austin: O vizită importantă

Zelenski, după întrevederea cu Blinken și Austin: O vizită importantă

0

Președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a confirmat vizita la Kiev a secretarului de stat american Antony Blinken şi secretarul american al apărării Lloyd Austin.

Zelenski a declarat că cei doi oficiali americani au venit la Kiev pentru a discuta despre situația din țara atacată de ruși.

”Vizita unei delegații de oficiali americani de rang înalt la Kiev în acest moment crucial pentru statul nostru este foarte valoroasă și importantă.

Am discutat cu secretarul de stat Anthony Blinken și secretarul apărării Lloyd Austin despre asistența apărării, întărirea sancțiunilor împotriva Rusiei, sprijinul financiar pentru Ucraina și garanțiile de securitate.

Mulțumim Statelor Unite pentru ajutorul fără precedent!”, a declarat Zelenski.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.