Acasă Social Zeci de localități își sărbătoresc Hramul: Recomandările Poliției

Zeci de localități își sărbătoresc Hramul: Recomandările Poliției

92
0
ads

Pentru al doilea an consecutiv, sărbătorile au devenit altfel. Astăzi, 14 octombrie, 167 de localități din 35 de raioane își sărbătoresc Hramul. În acest context, Poliția vine cu mai multe recomandări.

– nu urcați băuți la volan și respectați limita de viteză;

– pietoni, traversați strada doar la trecerile pietonale, iar la cele dirijate de semafor doar la culoarea verde;

– păstrați liniștea și nu consumați alcool în locurile publice; 

– evitați altercațiile și aveți grijă de copii și bunurile personale;

– respectați măsurile de protecție împotriva infectării cu virusul COVID-19 (respectați regimul de autoizolare, păstrați distanța fizică, purtați masca de protecție, evitați locurile aglomerate).

„Vrem ca această sărbătoare, precum și weekend-ul, să fie petrecute în siguranță, iar pentru asta toți trebuie să respectăm legislația”, menționează reprezentanții Poliției.

Totodată, Poliția Națională desfășoară Campania „Tulburel”, iar în primele 12 zile au fost depistați peste 120 de șoferi băuți la volan, majoritatea în stare avansată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here