Acasă Diverse Zeci de grupări de trafic de persoane au fost destructurate de Interpol

Zeci de grupări de trafic de persoane au fost destructurate de Interpol

0

22 de grupări de trafic de persoane au fost destructurate de Interpol în urma unei ample operațiuni internaționale, în urma căreia 268 de suspecți au fost arestaţi. În cadrul anchetei au fost mobilizaţi agenţi din 47 de țări, iar polițiștii au efectuat în jur de 500.000 de inspecții la puncte de control, în aeroporturi sau în zone prioritare identificate de serviciile de informații, transmite SafeNews.md cu referire la publika.md.

În urma operațiunii Liberterra au fost salvate 430 de victime ale traficului de persoane și au fost identificaţi 4.000 de migranți ilegali. Mulţi dintre ei aveau nevoie de asistenţă medicală sau psihologică şi de cazare. 

În Sudan au fost salvate 253 de persoane, iar 32 de suspecţi au fost arestaţi. Paza de coastă tunisiană a acordat asistenţă unui număr de 69 de migranţi după ce a primit un apel de ajutor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.