Acasă Extern Vladimir Zelenski a înlocuit șefii regiunilor Odesa și Cerkasî

Vladimir Zelenski a înlocuit șefii regiunilor Odesa și Cerkasî

0

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, i-a înlocuit pe șefii administrațiilor regionale de stat Odesa și Cerkașî. Decretele au fost publicate pe site-ul oficial al șefului statului, transmite Ukrinform.

Astfel, conform decretului № 89/2022, Serghei Hrinevețki a fost demis din funcția de șef al Administrației Regionale de Stat Odesa. Maksim Marcenko a fost numit în această funcție prin Decretul № 90 din 2022.

În același timp, Decretul № 87/2022 prevede demiterea lui Aleksandr Skiciko din funcția de șef al Administrației Regionale de Stat Cerkasî. În schimb a fost numit Igor Tabureț (decretul № 88/2022).

După cum s-a raportat, la 28 februarie, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, l-a numit pe generalul Mikola Jernov șef al Administrației militare a orașului Kiev, în timpul războiului. Vitali Kliciko a rămas primar.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.